ET GODT VALG FOR DIT BARN - VI TILBYDER FÆLLESSKAB OG FAGLIGHED

Mette Schneider Thomsen den 24-04-2018
    Kære forældre til elever på Assentoftskolen
    Tirsdag den 8. maj kl. 18.00 afholder skolebestyrelsen på Assentoftskolen møde, hvor formanden for skolebestyrelsen Kathrina Kjærsgaard aflægger sin årsberetning.
    Vi håber, at mange forældre vil komme til mødet, hvor I får mulighed for at komme tæt på og i dialog med  skolebestyrelsens medlemmer, de nuværende såvel som nogle af de nyvalgte. Har I spørgsmål til drøftelse, kan I oplyse om disse ved tilmeldingen eller blot tage dem op under selve mødet.
    Vi mødes i A- skolens aula, hvor vi er vært ved en let gang aftensmad, også til de børn I måtte have med. Derefter afholder vi selve årsberetningsmødet fra omkring 18.30.
    Den nuværende skolebestyrelse, valgt for perioden 2014 - 2018, består af Kathrina Kjærsgaard, Line Vang Larsen, Claus Michael Kristensen, Lisbet Holm Seiersen, Gitte Rask Cannon, Ivan Bährentz og Carsten Bolding.
    Tilmelding, af hensyn til traktementet, senest 3. maj 12.00.

Skoleleder og sekretær for skolebestyrelsen
    Carsten F. Andersen
    Carsten Fredslund Andersen den 23-04-2018
    Randers kommune vil gerne anerkende og synliggøre det arbejde mange virksomheder og institutioner gør i forhold til det rummelige arbejdsmarked. I fredags var en mindre delegation på besøg, hvor vi fik overrakt CSR-Prisen 2018 til Assentoftskolen og SFO. Stor TAK herfra til alle I, der på den ene eller anden måde har været involveret i arbejdet med virksomhedspraktikanter, løntilskudsjobbere, sprogpraktikker m.m.
    Der vil senere på Broen blive skrevet en større artikel om skolen, ligesom vi i fremtiden vil blive inviteret til at deltage i konferencer sammen med andre CSR-virksomheder.
  • Inge Christensen den 22-04-2018
    Udtræksfagene må nu offentliggøres:

9x: Mdtl. historie og  mdtl. matematik

9y: Skr. engelsk og skr. geografi